Handelsbetingelser

Webshoppen ejes og drives af:

CBH Vægte Aps.
Vonsildvej 207
6000 Kolding
CVR nr. 13217297

Vores kundegruppe er primært virksomheder.
Handelsbetingelserne gælder for virksomheder og institutioner, både private og offentlige, der køber varer til levering i Danmark – dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet er aftalt.

Priser.
Alle priser er vist ekskl. moms og i parentes inkl. moms.

Kontaktinfo
Direkte salg, support og retur afdeling mandag til torsdag fra kl. 8.00 til 16.00 og fredag fra kl. 8.00 til 15.00 på tlf. 75567310 eller mail info@cbh-vaegte.dk

Betaling
CBH Vægte ApS. forbeholder sig ret til at kræve forudbetaling fra nye kunder enten ved at varerne sendes pr. efterkrav eller beløbet overføres til vores bankkonto før varen leveres.
 Offentlige institutioner og erhvervsvirksomheder kan dog normalt opnå en kort kredit allerede ved første ordre.

Levering
Alle leveringer er Ab fabrik, 6000 Kolding og forsendelse sker for køb op til 1500 kr. eksl. moms altid for købers regning, vi benytter Post Danmark eller anden transportør.
Det er efter forudgående aftale også muligt at afhente varerne på vores adresse.
Alle varer pakkes forsvarligt og sendes direkte til kunden og der betales kun for de reelle omkostninger til pakning og forsendelse, disse oplyses under Levering og gælder for forsendelser i Danmark.
Leveringstider anført på bestillingssiden gælder ligeledes kun for levering i Danmark.
Vi vil altid gøre vores yderste for at leve op til de anførte leveringstider men skulle der opstå forsinkelser fra vore leverandører eller lignende situationer som CBH Vægte ApS. ikke har indflydelse på, kan vi ikke pålægges nogen form for erstatningspligt for dette.
Kunden har dog altid ret til at hæve handelen, hvis ikke levering kan ske inden for rimelig tid.

Ejendomsforbehold.
CBH Vægte ApS. forbeholder sig ejendomsretten til alle leverede varer indtil fuld betaling er modtaget.

Returvarer.
For alle standardvarer gælder 8 dages returret forudsat at :
1. Produktet returneres i original ubrudt emballage
2. Kunden dækker fragtomkostninger medmindre andet er aftalt.
Returadresse er CBH Vægte ApS. Vonsildvej 207, 6000 Kolding.
For kundetilpassede specialløsninger gælder ingen returret.

Reklamation.  
Se jeres levering igennem straks efter modtagelsen, hvis du konstaterer skader på produktet skal i hurtigst muligt og senest 2 dage efter levering meddele det til CBH Vægte ApS. som derefter vil foretage afhjælpning eller ombytning af produktet.
Alle vore standardprodukter er omfattet af 12 måneders reklamationsret og indenfor denne periode vil produktet blive repareret eller ombyttet uden beregning, det er dog en forudsætning at varen fremsendes franko til vores adresse, hvis arbejdet udføres udenfor vores adresse debiteres kørselsudgifter m.v.
Bemærk at reklamationsretten bortfalder hvis der er foretaget indgreb i produktet ligesom fejl opstået som følge af overbelastning, manglende vedligehold, forkert installation og anvendelse m. v. ikke er omfattet.
Hvis fejlen er omfattet af reklamationsretten vil CBH Vægte ApS. hurtigst muligt udbedre denne eller levere et erstatningsprodukt. Er produktet udgået af vores sortiment forbeholder vi os retten til at levere et lignende produkt, eller hvis i ikke kan acceptere dette, at ophæve købet.
CBH Vægte ApS. er kun ansvarlig for reklamation på produktet, som vi har leveret og kan ikke gøres ansvarlig for følger af brugen af det leverede produkt såsom produktionstab, skader på personer, dyr, ting m. v.